Tante Bruins Trädgård

Det ska bli ett inlägg om ett företag som finns för er i Ale som önskar få hjälp inom trädgårdsanläggning. Nyss var det sommar och nu är det höst. Än så länge är det i alla fall kvar löv på träden och man får inte riktigt känslan av att det är höst, men det är det och jag är så glad att jag bor en bit ut på landet eftersom jag älskar djur och natur. Idag hade jag tänkt att jag skulle skriva om ett företag som jag anlitade när jag ville få det fint i min trädgård, och det här med att ha ett öga för detaljer, det har inte jag, så desto bättre då att det finns ett företag som kan vara behjälpliga med trädgårdsanläggning i Ale med omnejd där denna kompetens finns, och det är ett företag som förtjänar att bli lite uppmärksammade här på bloggen efter att de fixat i ordning i min trädgård.  

Det är så här att där jag såg mest ris och sly såg Tante Bruins Trädgård oanade möjligheter, och de har med varsam hand förvandlat min trädgård till ett paradis utan att det var alltför komplicerat ska jag säga, och man märker så väl att hon som kom hit och gjorde jobbet verkligen är professionell och brinner för det hon sysslar med. Hon berättade om sin egen besöksträdgård och eftersom jag inte hade varit där och den är öppen för allmänheten vissa tider, så var jag där för en vecka sedan ungefär och denna besöksträdgård är väl värd ett besök, så åk dit vetja och njut av allt vackert. Har ni en trädgård som ni behöver få hjälp med, eller om ni önskar att bolla idéer med någon, då är det ju detta företag inom trädgårdsanläggning i Ale med omnejd som ni ska vända er till.